MR Gräv & Bygg startades 2010

och drivs av Markus Wallinder och Roger Larsson, som båda har många års erfarenhet från byggbranschen. MR Gräv & Bygg utgår från Ramdala strax norr om Karlskrona och verkar i hela östra Blekinge. Våra kunder är till största delen privatpersoner som behöver hjälp med allt från hela nyproduktioner till mindre renoveringar.

Idag är vi arton medarbetare, de flesta snickare. vi utför totalentreprenader, då vi ansvarar för hela projektet och anlitar underentreprenörer inom hantverksområden som el, VVS, och måleri. 

Då behöver kunden bara en kontakt hos oss,
vilket är både tryggt och smidigt.

KONTAKTA OSS

Roger Larsson
0733 – 124931

 

Markus Wallinder
0709 – 305895

 

LICENSIERINGAR

Vår personal har en bred kompetens genom utbildningar och licensieringar vilket gör att vi har en god intern kontroll över våra projekt och en bra helhetsbild från början till slut.

Vår främsta resurs är personalen!

På MR Gräv & Bygg lägger vi stor vikt vid god service och bra bemötande gentemot våra kunder. Det tillför en extra dimension, utöver ett yrkesmässigt hantverk, som ger nöjda kunder som återkommer. Här är våra medarbetare den viktigaste resursen. Naturligtvis krävs kompentens, erfarenhet och yrkesskicklighet, men att också ge det lilla extra genom att alltid vara trevlig och lyhörd när vi är ute på våra arbetsplatser. Det är egenskaper som inte går att mäta i diplom eller utbildningar, utan handlar snarare om attityd, inställning och social kompentens. Det är också viktigt att lyssna på och låta kunden känna sig delaktig längs vägen.

 

God service och ett bra bemötande – det lägger grunden för en förtrolig kundrelation.