KVALITET &

EFFEKTIVITET

är de två ledord vi utgår ifrån. Tack vare vår verkstad kan vi färdigställa monteringsfärdiga väggar inomhus under tak, vilket innebär att processen inte stannar upp på grund av regn eller snö. När allt är klart kör vi ut delarna till tomten och monterar dem med kranbil. Sedan färdigställs allt som montage av fönster och dHos oss utgår vi från ledorden kvalitet och effektivitet. Tack vare vår verkstad kan vi färdigställa monteringsfärdiga väggar inomhus under tak, vilket innebär att processen inte stannar upp på grund av regn eller snö. När allt är klart kör vi ut delarna till tomten och monterar dem med kranbil. Sedan färdigställs allt som montage av fönster och dörrar, på plats.

Om & Till-byggnad

Utöver nybyggnationer utför vi också om- och tillbyggnationer samt både stora och små renoveringar. Vid köks- och badrumsrenoveringar anlitar vi pålitliga underentrepenörer för till exempel plattsättning och VVS-delarna.

Mark / Schaktarb.

Vi har också möjlighet att utföra mark- och schaktarbeten om en tomt behöver prepareras före en husbyggnation. Vi kan hjälpa dig med trädgården och tomtplanering, eller bygga pooler och uterum. Har du idéerna så kan vi förverkliga dem.

VÅRT

MÅL

Målet är alltid en nöjd kund. Vi får de flesta uppdrag tack vare rekommendationer, och det börja oftast med att kunden hör av sig med en förfrågan. Sen gör vi först ett kostnadsfritt platsbesök för att se över förutsättningarna. Tillsammans pratar vi om projektet, om vad kunden förväntar sig och sedan tar vi fram en offert. Vi lämnar ett fast pris så att kunden kan känna sig trygg och planera sin ekonomi.

Vi utför främst totalentreprenader och är alltså ytterst ansvariga för projektet. Det är också smidigare för kunden, eftersom vi sköter alla kontakter med de underentreprenörer som behövs. Vi tycker att det är viktigt att hålla en tät dialog med kunden längs vägen, det säkerställer också att slut- resultatet blir som förväntat. Vi sköter all nödvändig dokumentation och har en kvalitetsansvarig som tar hand om kontakten med kommunen och kan ansvara för nödvändiga handlingar. När allt är klart ser vi också till att en tredje part utför slutbesiktning. Allt för att våra kunder ska vara nöjda – ock känna sig trygga med arbetet.